Entrevista de Maria Freiria a Nuria Antolí


Fa uns dies la Maria Freiria @maria_freiria ( de Feministes de Catalunya) em va fer una entrevista per parlar sobre l’Art Shifting Festival: Em va agradar molt conversar amb ella perquè compartim passió i respecte per la cultura, la creativitat, la comunicació i també per una forma de treball més col·laborativa.

“Maria, ets una persona molt agradable i interessant, amb un diàleg i conversa d’alt nivell professional. M’agrada saber que tú tens clar el teu camí, dins “Feministes de Catalunya” perquè tot ho pots enfocar en aquesta direcció.
De vegades, però no és tan fàcil tenir aquest camí tan recte, i molt menys quan toca tants àmbits. La creativitat és així, està en un lloc i està a tots. I la Comunicació també és així, està a tot arreu. Igual que el moviment de canvi,  el Shifting movement.
Posem  que el meu fort és la Comunicació Digital, i la creativitat interactiva que neix del camp de la Comunicació Visual (disseny gràfic) i que és mou dins el món cultural que és el cor que fa sacsejar els canvis socials.
Ho sento, no puc ser més precisa.” ;D

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s